http://vipzone.reblog.hu/files/gabo_6.jpg?full=1&full=1

Tényleg lehet valami abban a mondásban, hogy az Isten nem ver bottal. Gabóról mióta legjobb barátja háta mögött elcsábította annak barátnőjét, egyre másra derülnek ki az egyre cikibb dolgok. Tegnap egy meglehetősen speciális filmje kezdett terjedni az interneten, amelyben ismét egy jóvágású legényt kényeztet, de nem csak a tőle korábban megszokott módon, alsó tájékon, hanem ezúttal még egy emelettel lejjebb. Hogy is mondjuk egészen finoman? Szopja a lábát na!

http://vipzone.reblog.hu/files/gabo5.jpg?full=1&full=1

Erre ma meg mi derült ki ismét! Ezúttal a volt barátnője posztolta ki a szennyest, mintha a korábbiak nem lettek volna elegendőek. Ez most megint egy olyan dolog lesz, ami ismét alaposan el fogja gondolkoztatni a Pumpás Gabóért rajongó fiatalokat. Nem tudjuk, hogy az elmondottaknak van-e köze ahhoz, hogy Gabó az egyik filmjében csak láb és egyéb dolgok nyalogatását vállalta és a között a hihetetlen információ között, amit Sebestyén Ági, a volt barátnője árult el. Nevezetesen, hogy Gabó bizony addig ette a gyúráshoz számára elengedhetetlen szteroidokat, amíg teljesen impotensé nem vált. Ági egyéb, nagyon komoly dolgok mellett elmondja, hogy a szupertestű szuperhím szuperszerszáma gyakorlatilag csak, mint egy fonnyadt virsli, hasznavehetetlenül fityegett hónapokon át, mert a beszedett tablettáktól csak félhatos állapotban szolgálta a gazdáját a toaletten. Aki ismeri a testépítés eme árnyoldalát az tudja, hogy az ilyen és ehhez hasonló balesetek egyáltalán nem egyediek. Sőt vissza, visszatérnek. Lehet, hogy csak egy profi módon felépített sztori Gabó nőfaló énje? Mert ugye mivel falja a lányokat, ha az erre a célra rendszeresítet fegyverzete még a volt barátnője szerint is zárlatos?

Nem szeretnénk találgatni, lássuk inkább milyen titkokról rántja le a leplet Ági, Pumped Gabó megcsalt barátnője:

Újabb döbbenetes dolgok derültek ki Pumped Gabóról

Ne felejtsük el, hogy, akinek módja van az ma (hétfőn) kövesse a Pumpedék záróepizódját! Ugyanis VV Soma megtudja benne, hogy mi történt a háta mögött. Sőt azt rebesgetik, hogy a műsor kezdése előtt a sértett fél a saját Facebook oldalán szintén kiborítja a bilit és további izgalmas dolgok derülnek ki a nép hőséről Pumped fittyedt Gabóról.

Nyomj te is egy megosztást!

.