http://vipzone.reblog.hu/files/havas_aniko.jpg?full=1

Szorulni látszik a hurok Havas Henrik körül. A Tanár úr, ha így folytatódik egy sok évtizedes karriert fog dicstelenül bevégezni. Korábban még könnyűnek tűnhetett számára azt állítani, hogy VV, Baukó Éva csak hazudott, amikor azzal vádolta, hogy altesti szolgáltatásokat kért az alkalmazásáért cserébe. Igaz, hogy Évának ez már a harmadik köre, amikor mesél ezekről a dolgokról az évek folyamán, de valljuk be sokan elintézték azzal, hogy az alkoholista celeb vagdalózik, népszerűsíti magát. Igaz azóta már nem iszik, viszonylag rendezett életet él, de mégsem volt sokaknak eléggé szavahihető a nagy múltú médiaszemélyiség szavaival szemben.

Havas, mint a korábban megvádolt kulturális nagyágyúk, igyekezet egyszerűen lesöpörni a vádakat, méltóságon alulinak beállítva, hogy érdemben reagáljon azokra, esetleg pereljen. Uram bocsá személyesen találkozzon egy tisztázó beszélgetésre vádlójával.

Igen ám, de tegnap este újra lecsaptak a villámok és ezúttal már egészen biztosan nem lehet majd azzal elintézni az ügyet, hogy piti személyes érdekek állnak a háttérben és ilyen olyan politikai csatározások miatt valakik egy tökéletesen igaztalan hazugság-kreálmánnyal akarják befeketíteni a tisztességben megőszült Havas Henriket.

Ezúttal VV, Nagy Ő, Molnár Anikó állt a kamerák elé. Aki hónapokig együtt dolgozott a nagy emberrel és elmondása szerint folyamatosan el kellett szenvednie annak zaklatását. Úgy látszik az idősödő riporter valamilyen különös vonzalmat érezhetett a valóságshow szereplő lányok iránt.

Anikó, ha lehet még durvább dolgokat mesélt el, mint Baukó Éva, akit igaz, hogy a.nálisan szerettt volna a magáévá tenni Havas, de legalább fizikailag nem kényszerítette tettekre, illetve amikor belátta, hogy a vidéki kislány nem fogja szíre-szóra neki adni magát, egyszerűen csak kirúgta.

A most felszínre került esetben már agresszívebb taktikát követett a sztárriporter és egészen odáig el tudott jutni, hogy megpróbált kicsikarni magának egy kellemes péniszmasszázst. Majd mikor ez a próbálkozása kudarcba fulladt kettes fokozatba kapcsolt és kezébe vette a dolgok folytatását…

Anikó a következő videóban személyesen mondja el, hogy a közös munkájuk során Havas Henrik milyen rafinált módszerekkel próbálta meg rávenni a pásztorórára. Előzetesként annyit elárulunk, hogy még csók is elcsattant, de egy vibrátor is szerepel a történetben.

Havas Henrik mindent megtett, hogy megkapja Molnár Anikót. Nem érte be a szép szóval:

Molnár Anikó is kitálal Havas Henrikről, elképesztő, ami kiderül

Gyűlnek a felhők a tévés legenda felett. Ráadásul azt sem felejtsük, hogy írt ő egy könyvet Kelemen Annáról is, szóval lehet, hogy messze még a sztori vége.

Nyomj te is egy megosztást!

.